Mediatec Solutions är en av Europas absolut ledande leverantörer av ljud-, ljus- och bildlösningar till olika live events inom till exempel sport, musik, mässor och företagsevent. Som en del av NEP Worldwide Network har Mediatec Solutions möjligheten att genomföra stora internationella projekt och samtidigt erbjuda lokal förankring.

Vi, Mediatec i Kungälv, är nu i behov av att utöka vår teknikerpool med ett antal nya medarbetare. I rollen som tekniker utgår du från vårt kontor i Kungälv men arbetar brett inom såväl Sverige som internationellt på projektbasis tillsammans med övriga tekniker, produktions- och projektledare. Med varierande framförhållning och i samarbete med projektledare bokas du ut på uppdrag inom tre affärsområden, Sport & Nöje, Företagsevent och Installation.

I rollen som tekniker är det en förutsättning att du har mycket god teknisk kompetens och teknisk förståelse. Det ingår planering, bokning av utrustning och preparering av teknik för att klara varje projektuppdrag på ett säkert sätt. Som tekniker bygger, installerar, underhåller och demonterar du teknik och övrig utrustning på ett ansvarsfullt sätt.

Som person har du hög noggrannhet, uppmärksamhet och samarbetsförmåga och självklart ett gediget teknikintresse för att hänga med i den pågående utvecklingen. Vidare tror vi att du talar och skriver flytande svenska som såväl engelska med tanke på att en stor del av projekten genomförs utomlands. Avslutningsvis ser vi att du känner igen dig i våra fyra värderingar: Integritet, laganda, innovation och passion.

I dagsläget har vi ett team på cirka 15 medarbetare i vår teknikergrupp. Våra teknikers kompetensområden varierar inom såväl ljud, ljus, körteknik och bild. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet och kunskap inom bild/körteknik men det inget krav för att söka tjänsten.

Sista ansökningsdag: 2018-03-01

Arbetsplats/placeringsort: Kungälv

Företagets hemsida: mediatecgroup.com

Verkar detta intressant? Tveka inte på att ansöka redan idag. Urval och tillsättning sker löpande med önskat startdatum senast 2018-03-01.

För frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Helena Larsson, Hela@mediatecgroup.com

Varmt välkommen med din ansökan!