Om oss

Mediatec är ett av de största företagen i Europa som levererar tekniska lösningar för event. Som en del av NEP Worldwide Network, har vi möjlighet att genomföra stora internationella projekt och samtidigt erbjuda lokal förankring. Med kompetenta medarbetare och innovativa tekniska lösningar ser vi till att varje evenemang blir en minnesvärd upplevelse. Oavsett event så söker Mediatecs medarbetare ständigt nya kreativa tekniska lösningar som kan gynna våra kunder. Vi har en stor passion för teknik och bryr oss om detaljer som leder till perfektion. Vår breda erfarenhet tillsammans med vår stora produktpark skapar varje dag nya unika event.

För att möta våra kunders olika behov har vi delat upp verksamheten i 3 olika områden som vi kallar Underhållning & Sport, Företagsevent och Installation.

        

Inom Underhållning & Sport erbjuder vi tekniska helhetslösningar för såväl små som stora event. Ofta handlar det om olika bildlösningar och vi har ett omfattande lager av s.k. displayutrustning. Allt från projektorer till LED-skärmar av olika storlek. Exempelvis har vi Europas största flotta av mobila LED-skärmar i storlekar från 8 kvm till 88 kvm.

    

Vi genomför hundratals företagsevent varje år. T.ex. lokala möten, konferenser, storskaliga internationella mässor och lanseringsevent. Vår erfarna personal är med från designfas till projektering och självklart vid genomförandet. Tillsammans med vårt kunnande erbjuder vi ett mycket brett utbud av eventteknik. Kreativa ljus- och ljudlösningar, konferensutrustning samt anpassade bild- och kameralösningar.

    

Vår installationsavdelning säljer och installerar ljud, ljus bild- och kameralösningar till sportarenor, företagsmiljöer, turistanläggningar och sjukhus. Till detta erbjuder vi support- och underhållsavtal så att livslängden på installerad utrustning kan maximeras.

    

Behoven hos våra kunder ser olika ut och varje evenemang är en unik händelse. För Mediatec handlar det om att med hjälp av kunskap använda precis rätt teknik för att skapa ett enastående evenemang. Detta är i ständig utveckling. Vårt mål är att forma morgondagens upplevelser, redan idag.