Eventtekniker för våra mobila LED-skärmar

Som eventtekniker transporterar du LED-trailern till och från eventplats samt är ansvarig tekniker under eventet. Du kan få hela Europa som arbetsplats och jobbar självständigt, ofta direkt mot våra kunder. Eventen varierar i typ, utförande och omfattning – allt från några timmar till flera dagar.

Vi söker dig som har god teknisk kunskap, BECE körkort samt körvana med lastbil och släp. Du har även el-kännedom, ett brinnande intresse för kvalitet, och självklart också för bild och teknik. Engelska i tal och skrift är ett plus, flexibilitet likaså eftersom långa dagar och obekväma arbetstider är en verklighet.

Du är en driven problemlösare som trivs i en roll där du möter människor. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens då du representerar Mediatec. Ordning och reda är ett måste då din roll innebär stort eget ansvar.

Då våra eventtekniker arbetar som frilansare behöver du ha F-skattsedel för att kunna fakturera.
Trailrarna utgår oftast från våra lokaler i Kungälv.

Krav:
BECE körkort
Eget företag/möjlighet att fakturera

Låter detta spännande?
Skicka ett personligt brev och ditt CV till Tony Johanesson, tojo@mediatecgroup.com

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tony på telefon +46 736-208540.
Vi tillämpar en löpande urvalsprocess men vill givetvis lära känna dig så snart som möjligt.

Det här är Mediatec Solutions:
Mediatec Solutions levererar integrerade tekniska lösningar inom media-, event-, sport och företagsevenemangsbranschen. Vi skapar morgondagens eventupplevelser och håller alltid en hög kvalitet i alla led.
Varje händelse är unik, oavsett storlek, bransch eller typ har Mediatec de resurser som krävs för att göra alla händelser framgångsrika. Vår erfarenhet och storlek i kombination med innovativa lösningar ger oss förmågan att leverera skillnaden.

Mediatec Solutions är en del av världens största teknikföretag – NEP Worldwide Network.